Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι βγήκε από το νοσοκομείο, δύο ημέρες μετά την εισαγωγή του λόγω απόφραξης του εντέρου

bolsonaro_nosokomeio
Εκτός νοσοκομείου βρίσκεται ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου, δύο ημέρες μετά την εισαγωγή του λόγω απόφραξης του εντέρου.

Η επιπλοκή είναι η τελευταία που εμφάνισε μετά την απόπειρα δολοφονία εις βάρος του με μαχαίρι, τον Σεπτέμβριο του 2018, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας.

«Παίρνω εξιτήριο τώρα. Σας ευχαριστώ όλους» ανάρτησε ο Μπολσονάρου στο Twitter, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία του ιδίου και των γιατρών.



Κλείσιμο
Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος βρισκόταν σε διακοπές στη νότια πολιτεία Σάντα Καταρίνα, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βίλα Νόβα Σταρ του Σάο Πάολο μετά από πόνους στην κοιλιά.

Οι γιατροί εξέτασαν ακόμη και το ενδεχόμενο χειρουργείου, ωστόσο το πρόβλημα αποκαταστάθηκε την Τρίτη. Με ιατρικό ανακοινωθέν έγινε γνωστό ότι το πεπτικό σύστημα του προέδρου έδειξε σημάδια ανάκαμψης.

Τη Δευτέρα, ο ακροδεξιός πολιτικός έγραψε ότι ήταν η δεύτερη εισαγωγή του στο νοσοκομείο μέσα σε λίγους μήνες, καθώς τον Ιούλιο του 2021 νοσηλεύτηκε για απόφραξη του εντέρου μετά από χρόνιο λόξυγκα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε από κορωνοϊό 48χρονη μητέρα στη Λαμία

«Ροζ» σκάνδαλο στην Αργεντινή με δικαστίνα σε «καυτό» φιλί με εγκληματία μέσα στα κρατητήρια - Δείτε βίντεο

Βοτανικός: Ρύθμιση για την διπλή ανάπλαση, για 49 χρόνια το 15% των εσόδων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης