Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινήτο ροζ βίντεο που δείχνει τη δικαστίνα Μαριέλ Σουάρες να φιλιέται στο στόμα μέσα στα κρατητήρια με τον εγκληματία Κριστιάν Μπούστος.
Το καυτό φιλί καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας αφού ολοκληρώθηκε η δίκη του Μπούστος για τη δολοφονία αστυνομικού στις 29 Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος TN, η δικαστίνα Σουάρες που ήταν η μόνη που καταψήφισε την ισόβια κάθειρξη του Μπούστος, αντιμετωπίζει σοβαρές πειθαρχικές κυρώσεις.
Η ίδια πάντως αρνείται ότι φιλιόταν με τον εγκληματία επισημαίνοντας ότι δεν τρέφει αισθήματα γι΄ αυτόν κι ότι από τη φύση της είναι κοινωνικός άνθρωπος.
«Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα και μιλήσαμε για την καταδίκη του. Έσκυψα πάνω του, του είπα ότι θα κανονίσω μια συνέντευξη γιατί σκοπεύω να γράψω ένα βιβλίο. Μου είπε προσωπικά πράγματα και μου έδειξε τα τατουάζ του», είπε.
Αφότου καταδικάστηκε σε ισόβια, η Σουάρες τον επισκέφθηκε στη φυλακή τουλάχιστον τρεις φορές, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας κάνοντας λόγο για απαράδεκτη «ανάρμοστη συμπεριφορά» της δικαστίνας.
Κλείσιμο
Το ροζ βίντεο καταγράφηκε μόλις μια εβδομάδα μετά την καταδίκη του Μπούστος σε ισόβια κάθειρξη. Ο ίδιος παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι είχε πατήσει τη σκανδάλη σκοτώνοντας τον αστυνομικό.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.