«Ροζ» σκάνδαλο στην Αργεντινή: Δικαστίνα σε «καυτό» φιλί με εγκληματία μέσα στα κρατητήρια

«Ροζ» σκάνδαλο στην Αργεντινή: Δικαστίνα σε «καυτό» φιλί με εγκληματία μέσα στα κρατητήρια

Ο εγκληματίας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και η δικαστίνα ήταν η μόνη που μειοψήφισε - Αντιμετωπίζει σοβαρές πειθαρχικές κυρώσεις

argentini_dikastina
Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή το ροζ βίντεο που δείχνει τη δικαστίνα Μαριέλ Σουάρες να φιλιέται στο στόμα μέσα στα κρατητήρια με τον εγκληματία Κριστιάν Μπούστος.

Το καυτό φιλί καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας αφού ολοκληρώθηκε η δίκη του Μπούστος για τη δολοφονία αστυνομικού στις 29 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος TN, η δικαστίνα Σουάρες που ήταν η μόνη που καταψήφισε την ισόβια κάθειρξη του Μπούστος, αντιμετωπίζει σοβαρές πειθαρχικές κυρώσεις.

Η ίδια πάντως αρνείται ότι φιλιόταν με τον εγκληματία επισημαίνοντας ότι δεν τρέφει αισθήματα γι΄ αυτόν κι ότι από τη φύση της είναι κοινωνικός άνθρωπος.

Judge Probed For Sharing Kiss With Convicted Cop Killer She Had Tried To Get Lesser Term


Κλείσιμο
«Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα και μιλήσαμε για την καταδίκη του. Έσκυψα πάνω του, του είπα ότι θα κανονίσω μια συνέντευξη γιατί σκοπεύω να γράψω ένα βιβλίο. Μου είπε προσωπικά πράγματα και μου έδειξε τα τατουάζ του», είπε.

Αφότου καταδικάστηκε σε ισόβια, η Σουάρες τον επισκέφθηκε στη φυλακή τουλάχιστον τρεις φορές, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας κάνοντας λόγο για απαράδεκτη «ανάρμοστη συμπεριφορά» της δικαστίνας.

Το ροζ βίντεο καταγράφηκε μόλις μια εβδομάδα μετά την καταδίκη του Μπούστος σε ισόβια κάθειρξη. Ο ίδιος παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι είχε πατήσει τη σκανδάλη σκοτώνοντας τον αστυνομικό.





Ειδήσεις σήμερα:

Πρωθυπουργός Αυστραλίας: O Tζόκοβιτς θα γυρίσει με το πρώτο αεροπλάνο αν δεν δικαιολογηθεί για τον μη εμβολιασμό του 

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονη από το Αλιβέρι

Νέα δίωξη για κακούργημα στον Αιγύπτιο - Σε εξέλιξη η απολογία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης