Γερμανία: Αφγανός μαχαίρωσε δυο άτομα σε κέντρο μεταναστών - Νεκρός ένας 35χρονος Αζέρος
Γερμανικής καταγωγής ο τραυματίας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση - Μάρτυρες αναφέρουν πως ο δράστης φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» πριν την επίθεση
Ένας 25χρονος μετανάστης από το Αφγανιστάν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 35χρονο από το Αζερμπαϊτζάν και τραυμάτισε έναν Γερμανό, στη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην πόλη Γκρέβεν της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας.
Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει στη συνέχεια μέσα από ένα διπλανό χωράφι, ωστόσο ελικόπτερο της αστυνομίας τον εντόπισε και, τελικά, συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, χωρίς να διευκρινιστεί το κίνητρο, ωστόσο μάρτυρες ανέφεραν πως τον άκουσαν να φωνάζει πως «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», λίγο πριν εξαπολύσει την επίθεση.
Σύμφωνα με τη Bild, ο εισαγγελέας τόνισε ότι «ο δράστης εισήλθε στη Γερμανία το 2015 και ζούσε σε αυτή την εγκατάσταση από τον Ιανουάριο του 2018. Πιθανόν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά τη στιγμή του εγκλήματος».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.