Στη μεταφορά ποσού ύψους 1,8 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μετοχές, προχώρησε η επενδυτική εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς, Cascade σε λογαριασμό της Μελίντα Γκέιτς, τη μέρα που ο δισαεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft ανακοίνωνε την απόφαση έκδοσης διαζυγίου με την επί 27 χρόνια σύζυγό του.
Το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια αφορά σε μετοχές στον Εθνικό Σιδηρόδρομο του Καναδά και άλλα 300 εκατομμύρια σε μετοχές του αμερικανικού λιανοπωλητή αυτοκινήτων AutoNation.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.