Τζιλ Μπάιντεν: Tο μαύρο διχτυωτό καλσόν έκανε άνω-κάτω τα social media

Τζιλ Μπάιντεν: Tο μαύρο διχτυωτό καλσόν έκανε άνω-κάτω τα social media

Και τι δεν έγραψαν για την εμφάνιση της 69χρονης συζύγου του Αμερικανού προέδρου

jill-biden
Για ορισμένους, το μαύρο δικτυωτό καλσόν με το οποίο εθεάθη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν αποτελεί σκάνδαλο καθώς δεν αρμόζει σε σύζυγο προέδρου. Αντιθέτως για άλλους, δείχνει ότι η γυναίκα του Τζο Μπάιντεν αποτελεί πρότυπο ανεξαρτησίας.

H 69χρονη εκπαιδευτικός Τζιλ Μπάιντεν, που εξακολουθεί να εργάζεται μετά την εκλογή του συζύγου της στην προεδρία και είναι κάτοχος διδακτορικού, δεν έχει συνηθίσει τους Αμερικανούς σε τόσο μοντέρνο ντύσιμο: διχτυωτό καλσόν, μποτάκια, μαύρο σακάκι και μία μαύρη φούστα πάνω από το γόνατο, με δερμάτινο τελείωμα.

Jill Biden’s fishnet stockings are receiving mixed reactions | New York Post



Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο στην αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, ο φακός, όπως ήταν αναμενόμενο, εστίασε στο μαύρο διχτυωτό καλσόν που φορούσε η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η εμφάνισή της πάντως σχολιάστηκε πικρόχολα κυρίως από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι είναι «φτηνιάρικη» και δεν αρμόζει στη σύζυγο που συνοδεύει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αρκετοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι η κυρία Μπάιντεν φόρεσε μάλλον στολή για το Χάλογουιν ενώ άλλοι έγραψαν ότι τους θυμίζει την Αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα που είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις.

«Τηλεφώνησε η Μαντόνα και θέλει πίσω το φτηνιάρικο look, καθηγήτρια Μπάιντεν», έγραψε ο υπερσυντηρητικός σχολιαστής Γουάιν Ντάπρι.
jill-biden


Υπήρξαν όμως και κάποιοι που έγραψαν ότι η καθηγήτρια Μπάιντεν θυμίζει περισσότερο «τη γιαγιά της Μαντόνα» και είναι αρκετά ηλικιωμένη για να επιλέγει ανάλογα outfit.

«Μπορεί τα ρούχα της να είναι ακριβά αλλά η όλη εμφάνιση μοιάζει κάπως… φτηνιάρικη. Τι ντροπή για την πρώτη κυρία» σχολίασε κάποιος.

Αντιθέτως, πολλοί χρήστες θεώρησαν ότι το ντύσιμό της δείχνει ότι αποτελει πρότυπο ανεξαρτησίας, ότι αποτελεί έμπνευση για όλες τις ηλικίες. Και αυτό γιατί ξεφεύγει από τα αυστηρά στιλιστικά πρότυπα και τις επιταγές της μόδας για μία γυναίκα της θέσης και της ηλικίας της.

biden11


«Δεν ξέρω πού βρήκε η Τζιλ Μπάιντεν αυτό το καλσόν με τα σχέδια αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «New York Post» ανέβασε άρθρο στο διαδίκτυο υπό τον τίτλο: «Πού μπορείτε να αγοράσετε το εντυπωσιακό καλσόν της Τζιλ Μπάιντεν».

Είθισται οι «Πρώτες Κυρίες» να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και οι στιλιστικές τους επιλογές να προκαλούν σχόλια και αντιδράσεις. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Τζιλ Μπάιντεν έκανε την έκπληξη.


Ειδήσεις σήμερα 

Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδελφό της 

Τουρκία: Αφορμή για νέες διώξεις από τον Ερντογάν η επιστολή των απόστρατων ναυάρχων 


Επίθεση με βιτριόλι: Πώς επιχειρεί η 36χρονη Έφη να ανατρέψει το κατηγορητήριο - Όλη η απολογία της 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης