Κανονικά πέρασαν όλα τα πλοία που βρίσκονταν «σε αναμονή» στη Διώρυγα του Σουέζ, λόγω της προσάραξης του τεράστιου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίωνEver Given στη Διώρυγα του Σουέζ τον Μάρτιο, κατάφεραν να περάσουν από την πλωτή οδό έως σήμερα, έγινε γνωστό από την Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ (SCA).
Τα τελευταία 61 πλοία, από τα 422 που είχαν σχηματίσει ουρές όταν το πλοίο αποκολλήθηκε τη Δευτέρα, διέπλευσαν τη ζωτικής σημασίας εμπορική αρτηρία σήμερα, σύμφωνα με τη SCA.
Συνολικά, 85 πλοία διέσχισαν σήμερα τη διώρυγα, μεταξύ αυτών 24 πλοία που είχαν φθάσει στην περιοχή μετά την απομάκρυνση του Ever Given, αναφέρει η Αρχή.
«Ο ναύαρχος Οσάμα Ράμπια, πρόεδρος της SCA, ανακοίνωσε σήμερα ότι το σύνολο των πλοίων σε αναμονή μέσα στη Διώρυγα, μετά την προσάραξη του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, με σημαία Παναμά, Ever Given πέρασαν» τη Διώρυγα του Σουέζ», σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε η Αρχή.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση