Ο 52χρόνος Λι καταδικάστηκε για τη δωροδοκία ενός συνεργάτη της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας Παρκ Γκουν-χιέ και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών το 2017. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έπραξε κάτι παράνομο, η ποινή του μειώθηκε και ανεστάλη μετά από έφεση και ο ίδιος αποφυλακίστηκε μετά από έναν χρόνο φυλάκισης.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νότιας Κορέας έστειλε μετά την υπόθεση στο δικαστήριο της Σεούλ, το οποίο εξέδωσε σήμερα την απόφαση του για την υπόθεση αυτή, αλλά και την ποινή του Λι.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.