Τουλάχιστον 120 παιδιά νεκρά και πάνω από 370.000 εκτοπισμένα στον Λίβανο, λέει η Unicef
Οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα ασφαλές σημείο για να καταφύγουν στον Λίβανο, ούτε καν στην Βηρυτό, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Unicef στη χώρα Μαρκολουίτζι Κόρσι
Πάνω από 370.000 παιδιά έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στον Λίβανο εν μέσω της ισραηλινής επίθεσης κατά της Χεζμπολάχ, ενώ τουλάχιστον 121 παιδιά έχουν σκοτωθεί και 399 έχουν τραυματιστεί, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Unicef στον Λίβανο, Μαρκολουίτζι Κόρσι.
Οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα ασφαλές σημείο για να καταφύγουν στον Λίβανο, ούτε καν στην πρωτεύουσα Βηρυτό, δήλωσε ο Κόρσι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Υπενθυμίζεται πως το Ισραήλ εκδίδει εντολές εκκένωσης που καλύπτουν περίπου το 14% του εδάφους του Λιβάνου.
Αξιωματούχος της UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες) δήλωσε ότι περίπου 150.000 άνθρωποι έχουν αποκλειστεί μετά την καταστροφή γεφυρών.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.