Αρνητικό και το νέο τεστ κορωνοϊού για τον Μάικ Πενς
Ο Μάικ Πενς «αντιμετωπίζει» την Τετάρτη την Καμάλα Χάρις στο ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων
Αρνητικό ήταν και το νέο τεστ κορωνοϊού που έκαναν σήμερα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η σύζυγός του Κάρεν.
Την εβδομάδα αυτή ο κ. Πενς έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ντιμπέιτ με την υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις.
Η τηλεμαχία είναι ο προγραμματισμένη για την Τετάρτη και θα πραγματοποιηθεί στο Σολτ Λέικ Σίτι.
Πελόζι: Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τον Τραμπ
Στο μεταξύ, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, διαμαρτυρήθηκε σήμερα ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, αν και είναι δεύτερη στη σειρά (μετά τον αντιπρόεδρο) ώστε να αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντα σε περίπτωση αδυναμίας του προέδρου.
«Λαμβάνουμε ενημέρωση όπως όλοι. Μέσω των ΜΜΕ» δήλωσε η Πελόζι σε συνέντευξή της στο CBS.
Η πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε στ7ον πρόεδρο των ΗΠΑ ταχεία ανάρρωση και πρόσθεσε ότι η νόσος του προέδρου «είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση