Συρία: Τουλάχιστον 7 νεκροί σε επίθεση με παγιδευμένο όχημα
Η επίθεση σημειώθηκε στην επαρχία Χαλέπι, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία - Τραυματίστηκαν 60 άτομα
Τουλάχιστον 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 60 τραυματίστηκαν σήμερα σε μια επίθεση στη βόρεια Συρία, σε έναν δρόμο που οδηγεί από το σημείο διέλευσης Μπαμπ αλ Σαλάμ στα τουρκικά σύνορα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η επίθεση σημειώθηκε στην επαρχία Χαλέπι, σε τομέα που τελεί υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού και των επικουρικών συριακών δυνάμεων.
«Παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα εξερράγη σε κυκλικό κόμβο που οδηγούσε στην είσοδο του συνοριακού περάσματος Μπαμπ αλ Σαλάμ», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.
«Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ αυτών 5 άμαχοι, και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά» συμπλήρωσε.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.