Τώρα έχεις επιλογή. Μeat free burger, 100% vegan, σκέτη απόλαυση!

Τώρα έχεις επιλογή. Μeat free burger, 100% vegan, σκέτη απόλαυση!

Βαρέθηκες το κρέας, είσαι vegan ή απλά... περίεργος; Τότε, το νέο meat free burger των Goody’s Burger House θα γίνει το αγαπημένο σου.

meat
Τελευταία, στο φιλικό αλλά και στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, ακούμε ολοένα και συχνότερα ότι κάποιος φίλος ή γνωστός μας έγινε vegan. Πράγματι, ο βιγκανισμός -η πλήρης αποχή από το κρέας και τα ζωικά παράγωγά του- είναι μια τάση με ανοδική πορεία παγκοσμίως. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή στην υγεία και πόσα οφέλη έχει η χορτοφαγία, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διεθνείς επιστημονικές έρευνες. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν, λοιπόν, πως η κατανάλωση λιγότερων ζωικών πρωτεϊνών μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής ανεπάρκειας και διαβήτη, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση μικρότερου βάρους στο πλαίσιο μιας πιο ποιοτικής ζωής συνολικά. Επομένως, είτε κόψεις τελείως το κρέας είτε απλά το περιορίσεις μόνο όφελος θα έχεις. Άλλωστε δεν έχεις και πολλά να στερηθείς, αφού οι εταιρίες τροφίμων αλλά και οι επαγγελματίες της εστίασης συνεχώς εμπλουτίζουν την γκάμα των προϊόντων και των πιάτων τους με πεντανόστιμες vegan επιλογές. Σαν τo νέο meat free burger των Goody’s Burger House.

Vegan μεν, αλλά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη
Το νέο, ζουμερό και γευστικό vegan burger των Goody’s Burger House δεν στερείται τίποτα από τη γεύση του κλασικού burger. Αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο. Να μην καταλαβαίνεις ότι το απολαυστικό burger που τρως είναι φυτικό και να νιώθεις όλη την ικανοποίηση που νιώθει ο μεγαλύτερος λάτρης των burgers.

Μάλιστα παρότι είναι παρασκευασμένο μόνο από φυτικά συστατικά, το νέο meat free burger διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), αλλά και πολύ λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο με κρέας - σχεδόν 50% λιγότερα λιπαρά. Γιατί λοιπόν, να μην το επιλέξεις;

Συνοδεύεται από πίκλες, vegan mayo sauce, μαρούλι, μουστάρδα και κέτσαπ και είναι πλέον διαθέσιμο -σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή- στα Goody’s Burger House όλης της χώρας.

Δοκίμασέ το!

ΝΕΟ Meat Free Burger (100% Vegan)
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης