Το ελληνικό σανδάλι «ταξιδεύει» στο εξωτερικό!

Το ελληνικό σανδάλι «ταξιδεύει» στο εξωτερικό!

Αρχέγονη παράδοση, κλασική υπογραφή: GES Sandals - Ένα 100% ελληνικό προϊόν, με παράδοση τεσσάρων δεκαετιών, στη «σκιά» της Ακρόπολης

sandalia01
Η ελληνική καλοκαιρινή υπόδηση έχει αρχαϊκή παράδοση, ντόπιες «ρίζες» και ισχυρό brand name προϊόντων εξαγωγής, με την κλασική υπογραφή: GES Sandals. Ένα 100% ελληνικό προϊόν, που εμπιστεύονται και αγοράζουν με... μανία στο εξωτερικό.

Συνεχίζοντας την παράδοση 40 χρόνων λειτουργίας, στις αρχές της Πανδρόσου, κάτω από την Ακρόπολη, στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, τα GES Sandals μας προσφέρουν μοναδικές δημιουργίες σε πολλά σχέδια και χρώματα. 40 χρόνια λειτουργίας για τον σχεδιασμό και την χειροποίητη κατασκευή σανδαλιών από αυθεντικό δέρμα υψηλής ποιότητας σε κλασικά-διαχρονικά σχέδια και, φυσικά, μοντέρνα χάρη στις νέες, συνεχώς ανανεωμένες κολεξιόν των GES Sandals.



Οι δημιουργοί-ιδιοκτήτες της φίρμας του κορυφαίου, από πλευράς αισθητικής, ποιότητας και κλάσης, καλοκαιρινού μοδάτου «παπουτσιού», η οικογένεια του Αλέξη Γκέσουρα και οι συνεργάτες τους, επιλέγουν την καλύτερη ποιότητα δέρματος και φροντίζουν να ταιριάζουν ακριβώς με τα πόδια μας! Η πλήρης φροντίδα εστιάζεται και είναι ξεκάθαρα ορατή σε ειδικά σημεία των σανδαλιών.

«Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που ξεχωρίζουν ένα καλό από ένα κακό προϊόν» επιμένουν οι συστάσεις των GES Sandals στο αγοραστικό κοινό που θέλει και ξέρει να περπατάει ξεκούραστα, ξένοιαστα, αποκλειστικά δροσερά και… πολύ «in» καλοκαιρινά! Και επειδή είναι 100% χειροποίητο προϊόν, αισθανόμαστε αμέσως, μόλις το φοράμε στο πόδι μας, την ποιότητα του δέρματος και τα κοψίματά του.



Τα GES Sandals φροντίζουν τα προϊόντα τους και εγγυώνται σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο για ειδικά εξαρτήματα κατά την παραγωγή για κάθε σανδάλι. Όλα τα μέρη του σανδαλιού είναι από γνήσιο δέρμα μοσχαριού, πρώτης ποιότητας, ενώ και ο πάτος του σανδαλιού είναι φτιαγμένος από το ίδιο δέρμα.

Κλείσιμο
Η εταιρεία GES Sandals παίρνει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις κάθε χρόνο και εξάγει τα προϊόντα της στα πλαίσια της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας.

Info
ΠΑΝΔΡΟΣΟΥ 97, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
+30 21 0323 7538
info@ges-sandals.gr

Ώρες λειτουργίας:
Τους χειμωνιάτικους μήνες καθημερινά: 10:00-18:00
Τους καλοκαιρινούς μήνες καθημερινά: 09:00-22:00



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης