1. Μη φοβάσαι να έρθεις αντιμέτωπη με τους φόβους σου. Ό,τι αποφεύγεις δυναμώνει και στο τέλος σε περιορίζει περισσότερο.
2. Μην το διογκώνεις στο κεφάλι σου. Και το φόβος είναι μια κακή συνήθεια που μπορεί να αλλάξει. Μην το περιβάλλεις με μια σφαίρα μυστηρίου και υπερβολής. Αποδέξου τους φόβους σου και σκέψου πως μπορείς να τους αντιμετωπίσεις.
3. Επιχείρησε να κάνεις γιόγκα ή διαλογισμό. Θα φέρεις σε καλύτερη ισορροπία το πνεύμα με το σώμα σου και αυτό θα σε δυναμώσει.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.