Θέμα λίγων ημερών είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η πρόσβαση των ασθενών στα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), τα λεγόμενα και ακριβά φάρμακα, μέσω των ιδιωτικών φαρμακείων.
Μετά τη διανομή κατ’ οίκον που έχει θέσει σε λειτουργία από τον περασμένο Ιούνιο ο ΕΟΠΥΥ, το νέο κανάλι για τα ΦΥΚ «τελειοποιείται» ως το τέλος του Οκτωβρίου. Παράλληλα, παραμένει κομβικό το κανάλι των Φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ για τη διάθεση των ΦΥΚ.
«Στο ερανιστικό νομοσχέδιο που θα θα συζητηθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες θα εισαχθεί η διάταξη για τη διαδικασία ένταξης των ΦΥΚ στα φαρμακεία και την αποζημίωση των φαρμακοποιών και αμέσως μετά θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας χθες σε ημερίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ). «Θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα η μεγάλη μεταρρύθμιση που έχει ξεκινήσει το υπουργείο Υγείας στο πεδίο των ακριβών φαρμάκων με στόχο να μειωθεί η ταλαιπωρία των ασθενών» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.