Στην αναμονή είναι ακόμη οι φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα για την ίδρυση του πολυαναμενόμενου Ταμείου Καινοτομίας που θα προβλέπει ξεχωριστή χρηματοδότηση για ακριβά και καινοτόμα φάρμακα, με σκοπό την καλύτερη πρόσβαση των χρόνιων ασθενών σε αυτά.
Η ίδρυση του Ταμείου έχει ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), αλλά ακόμη δεν έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης. Η σχετική ρύθμιση προβλέπεται σε ερανιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο αναμένεται να βγει σε δημόσια διαβούλευση πριν το Πάσχα. Ωστόσο, ο νόμος μετά τη διαβούλευση πρέπει να ψηφιστεί, ενώ ακολουθούν και τουλάχιστον 5 σύμφωνα με τις πληροφορίες εφαρμοστικές Υπουργικές Αποφάσεις.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.