Τα προϊόντα της ζωής μας

Τα προϊόντα της ζωής μας

Η αξία ενός προϊόντος αποτιμάται στο πώς μπορεί αυτό να αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο, ακόμη και εάν με μια πρώτη ματιά φαίνεται απλό ή συνηθισμένο, ακόμη και αν δεν συνειδητοποιούμε ότι είναι αποτέλεσμα έρευνας αλλά και ενδιαφέροντος για την καθημερινότητα των ανθρώπων.

33B1
Γιατί τα προϊόντα που πραγματικά αξίζουν είναι εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας με το μαγικό τους άγγιγμα και διαμορφώνουν μαζί μας μια σχέση εμπιστοσύνης που αντέχει στο χρόνο. Ο λόγος για εκείνα τα προϊόντα που δεν είναι απλώς μια συσκευασία και μια ετικέτα, αλλά είναι πραγματικά πρωτοποριακά, καινοτόμα, επαναστατικά και ταυτόχρονα φιλικά, αγαπημένα και αποτελεσματικά. Είναι εκεί κάθε μέρα, όταν βουρτσίζουμε τα δόντια μας, περιποιούμαστε τα μαλλιά μας, πλένουμε τα πιάτα ή τα ρούχα μας. Όταν ξυριζόμαστε, όταν φροντίζουμε την επιδερμίδα μας, όταν αλλάζουμε την πάνα του μωρού. Παρότι σύντομα τελειώνουν δεν είναι τόσο αναλώσιμα τελικώς, διότι δεν τα αλλάζουμε με άλλα, αντιθέτως, επιμένουμε ακριβώς στα ίδια.

Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε κάποιο προϊόν της P&G δεν είναι μόνο οι εντυπωσιακές καινοτομίες και οι τεχνολογίες που βρίσκονται πίσω από αυτά, που μας συναρπάζουν. Δεν είναι η εκπληκτική αποτελεσματικότητά τους και το ότι πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Είναι αυτή η σχεδόν ανθρώπινη διάστασή τους που τα καθιστούν κομμάτι της ζωής μας. Στέκουν εκεί υπομονετικά στα ντουλάπια και στα ράφια παρακολουθώντας μας να μεγαλώνουμε, πάντα στη διάθεσή μας. Μέσα στα χρόνια αλλάζουν κάπως τις ετικέτες ή τα λογότυπά τους, εκμοντερνίζουν τις συσκευασίες τους για να παραμένουν στο πνεύμα των καιρών και αναβαθμίζουν το αισθητικό τους αποτύπωμα. Ομορφαίνουν. Βελτιώνουν την ποιότητα, τη σύνθεση και την αποτελεσματικότητά τους και ενώ εμείς μεγαλώνουμε σε ηλικία, αυτά φαίνονται όλο και πιο νέα, συνεχώς καινούρια, διαρκώς ανανεωμένα.

5CD8_tmp


Πάρτε παράδειγμα το Ariel. Από το 1970 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στα σπίτια και τις καρδιές των νοικοκυριών. Το 2000 λανσάρεται η καινοτομία του απορρυπαντικού σε κάψουλες! Χρειάστηκαν 8 χρόνια, συνεργασία 100 ειδικών, 6.000 τεστ σε διαφορετικές συνθήκες πλυσίματος και 50 πατέντες για να δημιουργηθούν οι κάψουλες Αriel 3 σε 1 που εξασφαλίζουν τέλεια καθαριότητα στους 30°C – κάτι που αν όλοι εφαρμόζαμε στην Ευρώπη, θα οδηγούσε σε εξοικονόμηση ενέργειας που αντιστοιχεί στην ετήσια κατανάλωση 300.000 νοικοκυριών! H τέχνη της καθαριότητας «κλειδωμένη» σε μια μικρή κάψουλα Ariel είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειά επιστημόνων και ειδικών, που αφιερώνουν τον εαυτό τους για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, ενώ φροντίζουν ταυτόχρονα και τον πλανήτη. Είναι όμως και το αποτέλεσμα ενός οράματος που δίνει νόημα στη ζωή μας και προσφέρει χαρά: η αίσθηση που αφήνει το φρεσκοπλυμένο ρούχο με Arielείναι εμπειρία.

BD5D_tmp


Δείτε επίσης το Fairy, το προϊόν για τον καθαρισμό των πιάτων. Λανσάρεται στην Ελλάδα το 1988 και κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με την αποτελεσματικότητα και τη διάρκειά του! Η διαφήμιση με τα εορταστικά γεύματα στη Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο κάνει αίσθηση ενώ η έκφραση στο «Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν» γίνεται σλόγκαν. Το 2004 σπάει τα ρεκόρ Γκίνες για το πλύσιμο 23.892 πιάτων που πλύθηκαν μέσα σε 12 ώρες! Για να φτάσουμε σήμερα, στις κάψουλες πλυντηρίου Fairy Platinum Plus οι οποίες, χάρη στη μοναδική τους σύνθεση, διαλύονται γρήγορα ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς τα πιάτα να χρειάζονται ξέβγαλμα, εξοικονομώντας 15 λίτρα νερό το χρόνο!Η δύναμη της «σταγόνας»Fairy που σπάει τα ρεκόρ Γκίνες δεν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα, αλλά η πραγματικότητα, που καθαρίζει τέλεια τα πιάτα με ελάχιστη ποσότητα, γλιτώνοντας μας και από τα πολλά πέρα-δώθε στο σούπερ μάρκετ. Μία συσκευασία αρκεί για πολλές εβδομάδες. Αλλά, είπαμε, δεν είναι μόνο η αποτελεσματικότητα. Η εκθαμβωτική καθαριότητα και η απίστευτη καθαριστική δύναμη, για πιάτα καθαρά, σαν καινούρια, σε κάνουν να λατρεύεις το Fairy.

Και αυτό είναι κάτι που κάνει η P&G εδώ και 60 χρόνια. Γίνεται κομμάτι της ζωής μας με καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν την κάθε ημέρα και την κάνουν πιο όμορφη. Είναι να μην τα αγαπάς;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης