Η INALAN προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά - Κατά 44% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της.
«Μαργιώρα»: Ένα νέο στέκι με άποψη στη Χώρα της Κύθνου
«Μαργιώρα»: Ένα νέο στέκι με άποψη στη Χώρα της Κύθνου
Λειτουργεί από τις 10 το πρωί ως delicatessen με επιλεγμένα κυκλαδίτικα προϊόντα κι από τις 7 το απόγευμα κι έπειτα ως εστιατόριο - wine bar
«Το κρασί είναι εμφιαλωμένη ποίηση» έλεγε ο σπουδαίος Σκωτσέζος συγγραφέας Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον. Με την παραπάνω πεποίθηση συντάσσεται απόλυτα το νέο καλοκαιρινό στέκι που έφερε φρέσκο αέρα στην όμορφη Χώρα της Κύθνου. Η «Μαργιώρα», που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό σπίτι του νησιού, άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τους λάτρεις των κυκλαδίτικων γεύσεων και του κρασιού σε ένα περιβάλλον ανεπιτήδευτα ποιοτικό.
Ο Ξενοφώντας, συνδυάζοντας τους δεσμούς αίματος που τον δένουν με το νησί, τις γνώσεις του στην αρχιτεκτονική και την αδυναμία του στο κρασί και τις παραδοσιακές γεύσεις, μαζί με τον Μιχάλη, δημιούργησαν έναν χώρο ιδιαίτερο που λειτουργεί σε δύο ταχύτητες: Από τις 10 το πρωί ως delicatessen, όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα, κι από τις 7 το απόγευμα κι έπειτα ως εστιατόριο, με επιλεγμένα, κυκλαδίτικα κατά κύριο λόγο, πιάτα συνοδευόμενα από έναν προσεγμένο κατάλογο κρασιών και μια ελαφριά δόση κοκτέιλς.
Δύο κατάλευκες δροσερές αυλές φιλοξενούν τους επισκέπτες με φόντο το φυσικό νησιώτικο τοπίο και πολύτιμο «σύμμαχο» το ευγενικό, καταρτισμένο και πάντα πρόθυμο ανθρώπινο δυναμικό της «Μαργιώρας», ενός χώρου σύγχρονου που όμως εμπεριέχει, ταυτόχρονα, εικόνες, μυρωδιές και αξίες από το παρελθόν.
Ο Ξενοφώντας, συνδυάζοντας τους δεσμούς αίματος που τον δένουν με το νησί, τις γνώσεις του στην αρχιτεκτονική και την αδυναμία του στο κρασί και τις παραδοσιακές γεύσεις, μαζί με τον Μιχάλη, δημιούργησαν έναν χώρο ιδιαίτερο που λειτουργεί σε δύο ταχύτητες: Από τις 10 το πρωί ως delicatessen, όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα, κι από τις 7 το απόγευμα κι έπειτα ως εστιατόριο, με επιλεγμένα, κυκλαδίτικα κατά κύριο λόγο, πιάτα συνοδευόμενα από έναν προσεγμένο κατάλογο κρασιών και μια ελαφριά δόση κοκτέιλς.
Δύο κατάλευκες δροσερές αυλές φιλοξενούν τους επισκέπτες με φόντο το φυσικό νησιώτικο τοπίο και πολύτιμο «σύμμαχο» το ευγενικό, καταρτισμένο και πάντα πρόθυμο ανθρώπινο δυναμικό της «Μαργιώρας», ενός χώρου σύγχρονου που όμως εμπεριέχει, ταυτόχρονα, εικόνες, μυρωδιές και αξίες από το παρελθόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα