4 πλεονεκτήματα του Google Cloud για τα Magento eshops

gcp

Το Google Cloud Platform (GCP) προσφέρει αξιοπιστία και την κατάλληλη υποδομή για την ανάπτυξη, τον έλεγχο και την κατασκευή εφαρμογών στις πλατφόρμες Magento, Wordpress και Prestashop.

Το Magento είναι το πιο δημοφιλές σύστημα δημιουργίας e-shop. Η δημοτικότητά του οφείλεται στις θετικές εντυπώσεις των χρηστών του και το ευρύ φάσμα επιλογών και δυνατοτήτων που προσφέρει. 

Το Google Cloud είναι η καλύτερη επιλογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές και οι επαγγελματίες της πληροφορικής για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση εφαρμογών μέσω του παγκόσμιου δικτύου δεδομένων της Google. Στην Ελλάδα τις υπηρεσίες Google Cloud αναλαμβάνει η Cloudevo. Μέσω του Google Cloud και της Cloudevo η αξιοπιστία των έργων μεγάλης κλίμακας είναι εγγυημένη.

4 πλεονεκτήματα της Google Cloud Engine για το Magento

Υπάρχουν τέσσερις πολύ σοβαροί λόγοι για να έχετε το eshop σας στην GCE:

Διαθεσιμότητα (Uptime)

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι ότι η GCE παρέχει από τα μεγαλύτερα εγγυημένα ποσοστά διαθεσιμότητας (uptime). Ειδικότερα, οι σέρβερ του Google Cloud Platform έχουν 99,9% διαθεσιμότητα, χωρίς διακοπές και είναι πολύ σπάνιο να τεθούν εκτός λειτουργίας.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για το Magento eshop. Αυτό είναι κάτι που το GCP μπορεί να σας το εξασφαλίσει μιας και υποστηρίζεται από την Google με αποτέλεσμα το site σας να είναι γρήγορο και βελτιστοποιημένο για μέγιστες επιδόσεις.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία της πλατφόρμας είναι αδιαμφισβήτητη. Αρκεί να σας πληροφορήσουμε ότι τόσο το Youtube όσο και το Gmail βρίσκονται στο Google Cloud. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Magento eshop σας να είναι το ίδιο αξιόπιστο και η υποδομή του πάντα με τις τελευταίες ενημερώσεις.

Επεκτασιμότητα

Με την πλατφόρμα του GCP μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειριστείτε την κίνηση στο site σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Με τη βοήθεια του διαχειριστικού συστήματος (Cloud Console) μπορείτε με ένα κλικ να αναβαθμίσετε τους πόρους του σερβερ καθώς επίσης και την επεκτασιμότητα του.

Η διαδικασία φιλοξενίας του eshop σας στο Google Cloud μπορεί να αποδειχθεί μια πραγματική πρόκληση αν επιχειρήσετε να την κάνετε μόνοι σας. Η Cloudevo όμως διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις να κάνει την διαδικασία ευκολότερη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

honor0

Αιχμαλωτίστε τα θαύματα μιας ασυναγώνιστης εμπειρίας: Ο ισχυρός συνδυασμός της κάμερας των 48MP AI Quad και του Dynamic Holographic σχεδιασμού, καθώς και του επεξεργαστή Kirin 980 και της GPU Turbo 3.0.

insta

Η βάση δεδομένων που διέρρευσε στο κοινό περιείχε βιογραφικά, τηλεφωνικούς αριθμούς, email, διευθύνσεις και πολλά ακόμη ευαίσθητα στοιχεία - «Εξετάζουμε την υπόθεση» αναφέρει η ανακοίνωση του Facebook

20767077

Μετά το «μπλόκο» της Google, η Huawei ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες για τα smartphones και τα tablets της – Δεν διευκρινίζει τι θα συμβεί με όσα τηλέφωνα πουλήσει στο μέλλον 

1