«Έπεσε» το Instagram σε πολλές χώρες

instagram

Υπήρξαν αναφορές από χρήστες που δεν μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες το μεσημέρι της Πέμπτης – Οι περισσότερες αναφορές προέρχονται από Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία

Πρόβλημα εμφάνισε το Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν χρήστες από διάφορα μέρη του κόσμου ανέφεραν ότι είτε δεν μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες, είτε να φορτώσουν τους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Down Detector, οι περισσότερες αναφορές προήλθαν από Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία. Όμως, τα προβλήματα δεν επηρέασαν όλους τους χρήστες.

Ορισμένοι χρήστες, προσπαθώντας να αντιληφθούν τι έχει συμβεί, απευθύνθηκαν σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν το Instagram «πέφτει» ελέγξτε το twitter για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ο μόνος» έγραψε ένας χρήστης στο twitter, μια ανάρτηση που αναπαρήγαγαν εκατοντάδες χρήστες.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, οι φορές που έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, είναι σπάνιες. Όμως, για ένα μέσο με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες όπως το Instagram, οποιαδήποτε διακοπή έχει τεράστιο αντίκτυπο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hayabusa2-ryugu

Στόχος της αποστολής είναι να συλλέξει δείγματα από τον αστεροειδή Ριούγκου διαμέτρου 900 μέτρων και να το φέρει πίσω στη Γη για μελέτη. Κάθε ρόβερ Minerva ΙΙ έχει διαστάσεις μόνο 18 επί επτά εκατοστά και βάρος 1,1 κιλό