Έξυπνα ρολόγια με οσκαρικό αέρα

Έξυπνα ρολόγια με οσκαρικό αέρα

Τα νέα της smartwatches που συνδυάζουν τη γοητεία της κλασσικής αισθητικής με την σύγχρονη τεχνολογική υπεροχή παρουσίασε η Garmin Greece σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση.

GARMIN_HEADER_OKOK
Sponsored Content
Πολυτελής σχεδιασμός, κορυφαία τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις, καινοτόμες λειτουργίες και εξαιρετικές αντοχές είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων smartwatches της Garmin Greece. Η εταιρία που έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της συνώνυμο του πιο απαραίτητου και στιλάτου gadget της νέας εποχής παρουσίασε τα ολοκαίνουργια smartwatches της σε μια λαμπερή βραδιά.

Βραδιά πολλών αστέρων
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον επιβλητικό χώρο “Fondazione Events” δημιούργησε ένα χολιγουντιανό σκηνικό που θύμισε οσκαρική βραδιά, γεμάτη λάμψη και εκλεκτές παρουσίες. Οι καλεσμένοι αυτού του μοναδικού Movie Night Event είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις 4 ταινίες που γυρίστηκαν με πρωταγωνιστές τους: Γιάννη Δρυμωνάκο (Fenix 7), Γιώργο Αγγελόπουλο (Epix), Ρένο Ρώτα (Venu 2 Plus) και Ηλία Μπόγδανο (Instinct 2).
GMB_0449
Τάσος Κανελλόπουλος, Sales & Operations Director Digital Tracer - Γιάννης Δρυμωνάκος - Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO Communication Lab - Γιώργος Αγγελόπουλος - Ηλίας Μπόγδανος - Ρένος Ρώτας - Νάνσυ Ζαμπέλη, Marketing & Corporate Communication Director Digital Tracer
Κλείσιμο
Ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση χάρισαν οι αθλητές της Team Garmin Greece, μεταξύ των οποίων και πρωταθλητές με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις και παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλήθος δημοσιογράφων και κοσμικές προσωπικότητες βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν ένα θέαμα που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστο.
DSC_8842
Μανώλης Κολυμπάδης, Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής – Κωνσταντίνος Χαλιορής, Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α. – Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO Communication Lab – Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Μέλος Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
GMB_0609_okok
Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρένος Ρώτας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος

Πρωτοποριακά και ακαταμάχητα
Οι νέες προτάσεις της Garmin κέντρισαν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων. Με επιλογές που καλύπτουν τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών, η κορυφαία σειρά Fenix 7 ξεχώρισε ιδιαίτερα. Την παράσταση έκλεψε το Epix, με το εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Εντύπωση προκάλεσε επίσης το Venu 2 Plus, το πρώτο ρολόι Garmin που δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων απευθείας από τον καρπό. Ακόμα το Instinct 2 μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού αφού με τη δυνατότητα ηλιακής φόρτισης που διαθέτει ενισχύει σημαντικά τη ζωή της μπαταρίας του προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing της Garmin Greece Νάνσυ Ζαμπέλη, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια καταπληκτική βραδιά, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας των νέων smartwatch της Garmin. Νομίζω ότι καταφέραμε να αναδείξουμε με τον ιδανικότερο τρόπο, τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε ένα από τα ρολόγια να ξεχωρίζει.»

TG_04301
Garmin Fenix 7 Series
TG_04345
Στιγμιότυπο εκδήλωσης από το boudoir με γυναικεία ρολόγια Garmin
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης