Είναι η νέα γενιά iPhone 13 η καλύτερη επιλογή για την καινούρια χρονιά;

Είναι η νέα γενιά iPhone 13 η καλύτερη επιλογή για την καινούρια χρονιά;

Η Apple δημιούργησε μία συσκευή που είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό smartphone

1h-Apple_iphone13_design_09142021

Sponsored Content

Η αρχή κάθε έτους σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Μια προσπάθεια να γίνουμε περισσότερο δραστήριοι, δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Με τη χρήση της τεχνολογίας, που έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, γίνονται ευκολότερα. Η Apple για ακόμα μία φορά κατάφερε να κατανοήσει τις νέες ανάγκες των χρηστών και να δημιουργήσει μία συσκευή που είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό smartphone.

Σχεδίαση
Τα iPhone είναι διεθνώς γνωστά για το καλαίσθητο και κομψό τους design. Αυτό που αξίζει όμως να τονισθεί περισσότερο είναι η ανθεκτικότητα των συσκευών. Η νέα γενιά iPhone διαθέτει Κεραμική επίστρωση που κάνει το γυαλί τους πιο ανθεκτικό από κάθε άλλο smartphone και η αντοχή τους στο νερό είναι η καλύτερη της αγοράς. Παράλληλα, η οθόνη Super Retina XDR έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για τη “ζωντανή” απεικόνισή της με καταπληκτική ανάλυση. Η σειρά iPhone 13 Pro διαθέτει ProMotion με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

1a-Apple_iOS15-avail_hero_09202021

Δηλαδή, η νέα οθόνη Super Retina XDR με ProMotion μπορεί να κάνει ανανέωση από 10 έως 120 φορές το δευτερόλεπτο και λειτουργεί σε όλα τα καρέ ανά δευτερόλεπτο, μεταξύ αυτών των τιμών. Κάνει κάθε κίνηση εντυπωσιακά ομαλότερη σε αναπαραγωγή βίντεο, παιχνίδια ή σε περιήγηση ιστοσελίδων. Προσαρμόζεται έξυπνα και αυξάνει την απόδοσή της όταν χρειαζόμαστε υψηλή ποιότητα γραφικών, ενώ αντίθετα τη μειώνει όταν θέλουμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια.

1a-Apple_iphone13_cinematic-mode_09142021
Κλείσιμο

Κάμερα
Τα iPhone προσφέρουν αδιαμφισβήτητα τις καλύτερες λήψεις σε φωτογραφίες και βίντεο. Επαγγελματίες φωτογράφοι και βιντεολήπτες επιλέγουν το iPhone για τη δουλειά τους, λόγω της ποιότητας και της ευελιξίας που προσφέρει. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αισθητικά ιδιαίτερο. Σε μία εποχή που το visual κυριαρχεί και μας συνδέει, οι νέες κάμερες των iPhone τελευταίας γενιάς φέρνουν στα χέρια του απλού χρήστη καινοτομίες, οι οποίες του επιτρέπουν να βγάζει με τεράστια ευκολία πανέμορφες φωτογραφίες και βίντεο κινηματογραφικού τύπου, όπως κανένα άλλο smartphone.

1girl-Apple_iphone13_display_09142021

Συγκεκριμένα, τα iPhone 13 Pro έχουν σύστημα τριπλής κάμερας που καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια και το λογισμικό προσφέρει νέες τεχνικές φωτογραφίας ή κινηματογράφησης. Η αυτόματη εστίαση και ο επανασχεδιασμένος υπερευρυγώνιος φακός έφεραν τη δυνατότητα της μακροφωτογραφίας και μακροβίντεο αργής κίνησης ή time-lapse σε όλους. Τα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 13 Pro εισάγουν τη λειτουργία Κινηματογράφος, η οποία αξιοποιείται από κινηματογραφιστές, ώστε να κατευθύνουν την προσοχή του κοινού στις ταινίες τους με μεταβάσεις θεμάτων. Η ίδια τεχνική που ονομάζεται εστίαση rack είναι τώρα διαθέσιμη στον απλό χρήστη για τα βίντεό του. Κάθε λήψη είναι ένα τεχνολογικό θαύμα.

Ισχύς
Η Apple τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη πολύ ισχυρών επεξεργαστών με την υπογραφή της σε όλα της τα προϊόντα. Η νέα γενιά iPhone ενσωματώνει A15 Bionic επεξεργαστή που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία σχεδίασής του εξασφαλίζει απρόσκοπτη χρήση με ασυναγώνιστη ταχύτητα, αναβαθμισμένες κάμερες, εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία απορρήτου και εκπληκτικά γρήγορο 5G. Σε συνδυασμό με το λειτουργικό iOS 15, που επίσης σχεδιάζει η Apple, η εμπειρία χρήσης είναι συνολικά ταχύτατη, ασφαλής, πραγματικά μοναδική.

1tennis-Apple_iphone13_swing-vision_09142021

Αυτονομία
Η αυτονομία στις φορητές συσκευές αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια αγοράς. Η νέα γενιά iPhone προσφέρει έως 28 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής video. Η εντυπωσιακή διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας έγινε δυνατή λόγω των καινοτομιών που προσφέρει ο επεξεργαστής και των λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας. H λειτουργία Έξυπνα Δεδομένα για παράδειγμα φροντίζει, ώστε το iPhone να εξοικονομεί αυτόματα ενέργεια, όταν δε χρειάζεται ο χρήστης όλη την ταχύτητα της χρήσης 5G.

Η επένδυση σε ένα οικοσύστημα και μία εμπειρία που κουμπώνει άψογα στην καθημερινότητα και τις ανάγκες κάθε χρήστη, είναι το στοιχείο που κάνει τα iPhone ασυναγώνιστα. Με τις χειμερινές εκπτώσεις το iPhone 13 είναι προσιτό με αρχική τιμή στα 799€ για το μοντέλο iPhone mini, 128GB.

1colour-Apple_iphone13_colors_09142021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης