Δεν τα κατάφεραν χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς κόντρα στους Θάντερ

Δεν τα κατάφεραν χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς κόντρα στους Θάντερ

Παίζοντας ουσιαστικά με την δεύτερη πεντάδα, καθώς απουσίαζαν εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι Μπλέντσο, Λόπες, Σνελ, οι Μπακς πάλεψαν και με το παραπάνω απέναντι στους Θάντερ αλλά ηττήθηκαν με 116-127

thentd1
Με τους Μπακς να έχουν «κλειδώσει» την πρωτιά συνολικά στο NBA και όχι μόνο στην Ανατολή, ο τεχνικός τω... ελαφιών θέλησε να ξεκουράσει την βασική πεντάδα προκειμένου να είναι έτοιμη στα Playoffs. Συγκεκριμένα άφησε εκτός τους Αντετοκούνμπο, Μπλέντσο, Λόπες και Σνελ, απουσίες που με την σειρά τους εκμεταλλεύτηκαν οι Θάντερ και επικράτησαν με 127-116, φτάνοντας έτσι το 49-33 και τερματίζοντας στην 6η θέση της Δύσης.

Ο αγώνας με τόσες απουσίες από πλευράς γηπεδούχων δεν μπορεί να αναλυθεί και το μόνο που μένει είναι ένα ακόμα triple double για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 17 ασίστ έφτασε τα 138 στην μεγάλη του καριέρα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές πάντως ήταν ο Σρόντερ με 32 πόντους και τον ακολούθησε ο Γκραντ με 28. Για τους Μπακς που παρά τις εξαιρετικά μεγάλες απουσίες το πάλεψαν και έδειξαν πως υπάρχει βάθος στην ομάδα, ο Φραζίερ είχε 29, οι Μίντλετον και Κόλισον 21 και ο Ουίλιαν 18.

Milwaukee Bucks vs Oklahoma City Thunder - Full Game Highlights | April 10, 2019


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ