NBA: Συντετριμμένος ο Κάζινς με την απώλεια bodyguard του από κορωνοϊό

NBA: Συντετριμμένος ο Κάζινς με την απώλεια bodyguard του από κορωνοϊό

Ο Noordin Said, που παρείχε υπηρεσίες ασφαλείας σε γνωστά ονόματα του ΝΒΑ και της showbiz των ΗΠΑ, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορωνοϊό στα 56 του χρόνια

ΚΑΖΙΝΣ
Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλεια του προσωπικού του σωματοφύλακα του εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι απαίσιο να χάνεις κάποιον, ειδικά κάποιον όπως εκείνος. Ακούς μόνο καλά λόγια από εκείνους που τον γνώρισαν. Ήταν ένας πολύ καλός τύπος. Έπαιρνε πολύ σοβαρά τη δουλειά του, είχε επίπεδο και ήταν σούπερ επαγγελματίας. Ένας καλός οικογενειάρχης, που σού έδινε συμβουλές κάθε μέρα. Πονάει. Είναι μια άσχημη κατάσταση. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, μόνο να προσευχηθείς. Και αυτό κάνουμε», είπε ο 29χρονος σέντερ στο «Yahoo Sports».

Ο Noordin Said είχε δουλέψει και για τους Ντρέιμοντ Γκριν, Κέβιν Ντουράντ, Ραζόν Ρόντο, αλλά και για ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Beyonce.

Όπως ανέφερε η κόρη του, Σαμάνθα, επίσης στο «Yahoo Sports», είχε προσβληθεί από τον ιό και η γιαγιά της, η οποία απεβίωσε επτά ώρες πριν από τον πατέρα της. Όταν παρουσίασαν κι οι δύο συμπτώματα κι επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, τους είπαν να γυρίσουν σπίτι και να μείνουν σε καραντίνα. Ο Noordin Said προσπάθησε να κάνει το τεστ, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Στις 30 Μαρτίου, ένιωθε πως παθαίνει καρδιακή προσβολή και μπήκε στην εντατική, ενώ τού έδωσαν και αναπνευστήρα. Την 1η Απριλίου έδειξε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε στις 4 Απριλίου. Δύο ημέρες μετά, η οικογένεια ενημερώθηκε πως μπορεί να πει το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο της πρόσωπο.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Αμοιβή $100 ανά ένεση για τους εθελοντές- «πειραματόζωα»

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το πάθημα της Σιγκαπούρης με τον πρόωρο τερματισμό της καραντίνας

Καραντίνα-Εύοσμος: Έσπασαν την μονοτονία με Λένα Ζευγάρα και ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης