Κορωνοϊός - Γερμανία: Η Bundesliga «ρίχνει ψαλίδι» στους μισθούς των παικτών
Οι γερμανικές ομάδες ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες τους, ώστε να μειώσουν τους μισθούς τους κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καραντίνας
Η Serie A ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την κουβέντα να μην πληρωθούν καθόλου εν μέσω κορωνοϊού οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Καμπιονάτο. Για όσο διαρκεί η πανδημία και δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, να μην καταβάλλονται οι μισθοί.
Σε αυτή τη λογική της πανδημίας του Covid-19 μπαίνει και η Μπουντεσλίγκα, η οποία όμως θέλει να μειώσει και όχι να ακυρώσει τους μισθούς, ξεκινώντας ήδη συζητήσεις με τους παίκτες. Λογικά το ίδιο θα ακολουθήσει και σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Ειδάλλως και οι ομάδες χωρίς έσοδα θα καταστραφούν.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί