Βρέθηκε νεκρή η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Φλόιντ Μεϊγουέδερ

Βρέθηκε νεκρή η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Φλόιντ Μεϊγουέδερ

Η Τζος Χάρις, η οποία είχε καταγγείλει το 2010 τον Αμερικανό πυγμάχο για ενδοοικογενειακή βία, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της

Harris2
Η πρώην σύντροφος του, ανίκητου μέσα στα ρινγκ, Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ήταν μόλις 40 ετών και οι αστυνομικές αρχές της Καλιφόρνια προς το παρόν δεν θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με υπόθεση ανθρωποκτονίας, αλλά προσπαθούν να ανακαλύψουν τα αίτια του θανάτου της.

Η Χάρις είχε μια ταραχώδη σχέση με τον Μεϊγουέδερ από το 1995 έως το 2010, κατά τη διάρκεια της οποίας έφερε στον κόσμο και τρία από τα τέσσερα παιδιά του πυγμάχου, αλλά το καλοκαίρι του 2010 η σχέση τους διαλύθηκε όταν η αποθανούσα τον είχε καταγγείλει ότι μπήκε σαν τον κλέφτη στο σπίτι της στο Λας Βέγκας και την ξυλοκόπησε μπροστά στα παιδιά τους!

Ο Μεϊγουέδερ είχε καταδικαστεί σε δύο μήνες φυλάκιση τους οποίους εξέτισε το 2012, ωστόσο το 2015 σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δώσει μια άλλη διάσταση στην όλη ιστορία.

«Κράτησα απότομα μια γυναίκα που ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών; Ναι το έκανα... Αν λοιπόν λένε ότι αυτό είναι ενδοοικογενειακή βία, ε τότε είμαι ένοχος», είχε πει προκαλώντας την οργή της πρώην συντρόφου του η οποία προχώρησε σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση διεκδικώντας 20 εκατ. δολλάρια.

Fliyd
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης