Φέντερερ: Εκτός κορτ για τέσσερις μήνες - Χάνει το Roland Garros
Ο 38χρονος τενίστας γνωστοποίησε μέσω των social media πως υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση στο δεξί γόνατο στην Ελβετία
Στα… πιτς για τους επόμενους περίπου τέσσερις μήνες θα αναγκαστεί να μείνει ο Ρότζερ Φέντερερ.
Ο 38χρονος τενίστας γνωστοποίησε μέσω των social media πως υποβλήθηκε χθες (19/2) σε επέμβαση στο δεξί γόνατο στην Ελβετία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το grand slam του Roland Garros στο Παρίσι (24/5 – 7/6) και επίσης τα τουρνουά στο Ντουμπάι και Μποκοτά, αλλά και τα Masters Indian Wells και Miami.
Ο στόχος του Ελβετού είναι να επιστρέψει στα κορτ στο grand slam του Wimbledon στο Λονδίνο (29/6-12/7).
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»