Τεν Χαγκ: «Θα παίξει και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ο Φαν Ντε Μπέεκ»

Τεν Χαγκ: «Θα παίξει και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ο Φαν Ντε Μπέεκ»

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χάγκ, ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει κανονικά τον Φαν Ντε Μπέεκ στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League - Χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον Δικέφαλο και ζήτησε πίεση από το πρώτο λεπτό

4868511
Για όλους και για όλα μίλησε ο Έρικ Τεν Χάγκ στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας λίγο πριν ο Άγιαξ πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση εν όψει του αυριανού αγώνα (20:00) με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε να υπολογίζει τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τη μεσοεπιθετική του γραμμή, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει και γι' αυτό το λόγο θα μπει από το πρώτο λεπτό με στόχο να πιέσει τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αίαντα:
Τι ξέρετε για τον ΠΑΟΚ:
"Ότι χρειάζεται να ξέρουμε, το ξέρουμε. Είναι από τις πιο δύσκολες κληρώσεις που μπορούσαμε να τύχουμε. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος και αυτό σημαίνει πολλά και θέλει μεγάλη προσοχή".

Για τις αλλαγές στο ρόστερ:
"Έγιναν αλλαγές και πρέπει και πάλι να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή. Ξέρουμε ότι στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά μέσα από τα παιχνίδια και τη δουλειά θα μπορέσουμε και φέτος να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε και ξέρουμε".

Για τον Αλβάρεζ:
"Ο παίκτης προσαρμόζεται αρκετά γρήγορα και αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι πολύ γρήγορα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί".

Εάν είναι πλεονέκτημα η περσινή πορεία στο Champions League:
Κλείσιμο
"Ναι γιατί έχουμε πάρει εμπειρίες. Έχουμε παίξει σε δύσκολες έδρες και με πολύ δυνατές ομάδες και το καταφέραμε. Αυτό σημαίνει πολλά για εμάς και θέλουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και τη φετινή σεζόν".

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από τον ΠΑΟΚ:
"Δεν είναι συγκεκριμένοι παίκτες, αλλά ένα πολύ δεμένο και δυνατό σύνολο. Πάντως σίγουρα η επιθετική του γραμμή με παίκτες όπως ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ και ο Ακπόμ είναι εκείνοι που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή".

Για τον Φαν Ντε Μπέεκ και αν υπάρχει θέμα με τις συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης:
"Είναι παίκτης του Άγιαξ και θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μετά δεν ξέρουμε εάν θα πάει ή όχι στην Ρεάλ, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξει και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Πάντως δεν είμαι ενήμερος για κάτι παραπάνω".

Εάν ο ΠΑΟΚ είναι αντίστοιχος αντίπαλος με την Ντιναμό Κιέβου πέρσι:
"Ο ΠΑΟΚ είναι εξίσου δυνατός αντίπαλος, αλλά εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, γιατί αυτό πληρώσαμε το Σάββατο την έδρα της Φίτεσε".

Για το θέμα του αρχηγού τώρα που έφυγε ο Ντε Λιχτ και αν είναι τελικά ο Τάντιτς:
"Ναι ο Τάντιτς είναι ο αρχηγός μας και δεύτερος αρχηγός ο Μπλιντ".

Εάν είναι πλεονέκτημα ότι ο Άγιαξ έχει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ μηδέν:
"Δεν ξέρω εάν είναι πλεονέκτημα, γιατί και εμείς ακόμα ψαχνόμαστε με τις αλλαγές στην ομάδα. Πιστεύω ότι όποιος έχει κάποιο πλεονέκτημα θα φανεί αύριο μέσα στο γήπεδο και όχι πριν από αυτό".

Ποιο χαρακτηριστικό είναι εκείνο που υπολογίζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ:
"Κάθε ομάδα έχει τα καλά της σημεία και τις ατέλειες της. Δεν έχουμε να σκεφτούμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο για τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε όλοι ότι όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο".

Για τους πολλούς ισπανόφωνους παίκτες:
"Οι περισσότεροι παίκτες ξέρουν αγγλικά και αυτά μιλάμε και μέσα στην ομάδα. Βέβαια ξέρουν και άλλοι παίκτες ισπανικά και αυτό βοηθάει".

Πως περιμένει αύριο τον ΠΑΟΚ:
"Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει αύριο κλειστά παρότι είναι στην έδρα του. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά από την πρώτη στιγμή και να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο".

Πώς αισθάνεται που πέρσι ήταν τόσο κοντά στον τελικό και φέτος ξεκινά τόσο νωρίς λόγω της βαθμολογίας της Ολλανδίας:
"Σε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι όποτε αυτό μας ζητηθεί".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης