Σκούτερ χωρίς κράνος οδηγούσε ο Χάρντεν στην Κίνα και η τροχαία τον «τσίμπησε»!

Σκούτερ χωρίς κράνος οδηγούσε ο Χάρντεν στην Κίνα και η τροχαία τον «τσίμπησε»!

Η τροχαία της Σαγκάης σταμάτησε τον Χάρντεν σε δρόμο της πόλης επειδή οδηγούσε ένα σκούτερ χωρίς κράνος - Απολογήθηκε δημόσια ο σταρ του NBA

harden_stop
Μια άτυχη στιγμή είχε ο σούπερ σταρ του NBA, Τζέιμς Χάρντεν, στη διάρκεια περιοδείας του στην Κίνα, όταν προσπάθησε να κάνει μια βόλτα με ένα σκούτερ.

Προφανώς, ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς δεν γνώριζε τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της χώρας και κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Σαγκάης δεν φορούσε κράνος! Έτσι, η αστυνομία τον σταμάτησε για να του κάνει τις σχετικές συστάσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Unus Alladin of the South China Morning Post.



Κλείσιμο
Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν τον τιμώρησαν με κάποια κλήση, ωστόσο έχει κυκλοφορήσει η πλροφορία πως κατασχέθηκε.

NBA star James Harden rides scooter in Shanghai, stopped by traffic police


Ο Χάρντεν πραγματοποίησε μια δήλωση στην ιστοσελίδα Weibo για το συμβάν και ανέφερε: “Κίνα, σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της βόλτας με το σκούτερ μου σήμερα. Δεν είναι ένα καλό παράδειγμα προφανώς αλλά προσπαθούσα να απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο την πόλη. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και θα φροντίσω να τηρήσω τους κανόνες την επόμενη φορά εδώ”.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης