Basket League: Ο Μαυροειδής άλλαξε δύο αεροπλάνα για να παίξει ένα ημίχρονο
Απόλυτος επαγγελματίας ο Δημήτρης Μαυροειδής, που άλλαξε δύο αεροπλάνα για να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Χθες βράδυ, αγωνιζόταν με την Εθνική ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στην Γερμανία στη Βαμβέργη και σήμερα το μεσημέρι, έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη Ρόδο.
Ο λόγος για τον ανυπέρβλητο, Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος αψηφώντας την κούραση και παρότι προσγειώθηκε με την πτήση της Εθνικής από το Μόναχο στην Αθήνα λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι, κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να δώσει το παρόν στο «Βενετόκλειο». Ο διεθνής σέντερ, επιβιβάστηκε αμέσως σε άλλο αεροπλάνο και έφτασε στο «σμαραγδένιο» νησί, λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Έβαλε φανέλα και σορτσάκι, δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα και αγωνίστηκε απέναντι στους «πράσινους». Πηγή:www.sport-fm.gr
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.