Ποινική δίωξη σε δύο άτομα για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου

Ποινική δίωξη σε δύο άτομα για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας μετά την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων για τον ξυλοδαρμό του Αθανάσιου Τζήλου

4601321
Νέες σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου. Όπως έγινε γνωστό η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του διεθνούς ρέφερι στις 19 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων, αλλά και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ανάμεσα σε αυτούς που ασκήθηκε δίωξη είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Μετά και την υποβολή της δικογραφίας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησε την υπόθεση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λάρισας Απ. Τζαμαλής διέταξε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δείτε βίντεο: Ποινική δίωξη σε δύο άτομα για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου
Ποινική δίωξη σε δύο άτομα για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης