Λίγο πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρήσει για την Τούμπα, οπαδοί του «τριφυλλιού» έδωσαν το παρών στο ξενοδοχείο και ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες του Γιώργου Δώνη!
Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλησαν πριν την έναρξη του αγώνα να φτιάξουν ψυχολογικά το σύνολο του Γιώργου Δώνη.
Περίπου 30 οπαδοί των «πρασίνων» βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας, φώναξαν συνθήματα, άναψαν καπνογόνα και ζήτησαν το «διπλό» λίγο πριν οι παίκτες επιβιβαστούν στο πούλμαν και μεταβούν στο γήπεδο! Πηγή:www.gazzetta.gr
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.