Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με Χιμένεθ και τις επαφές του με Λας Πάλμας

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ με Χιμένεθ και τις επαφές του με Λας Πάλμας

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τις επαφές του Μανόλο Χιμένεθ με άλλες ομάδες, περιμένουν ως το τέλος της εβδομάδας την οριστική απάντηση του

jimenez
Στη συνάντηση που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Σεβιγιάνο τεχνικό και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όλα έδειχναν ότι υπήρχε συμφωνία και ότι οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν μαζί. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το πει κανείς πλέον με απόλυτη βεβαιότητα, αφού οριστική απάντηση δεν υπάρχει. Κι όσο δεν υπάρχει οριστική απάντηση και παράλληλα υπάρχουν ισπανικά δημοσιεύματα για ραντεβού με την Λας Πάλμας και συζητήσεις τόσο με αυτή όσο και με άλλες τρεις ομάδες, τόσο μεγαλώνει η ενόχληση στους ανθρώπους της Ενωσης για αυτή την συμπεριφορά.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, έχει κάνει την πρόταση της, η οποία είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Χιμένεθ και αυτό το γράφουν και οι Ισπανοί. Με δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, είναι λογικό στην Ενωση να μην θέλουν να γίνει σίριαλ μια υπόθεση που έμοιαζε εύκολη και γι' αυτό το λόγο περιμένουν ως το τέλος της εβδομάδας, όπως έλεγε και το ρεπορτάζ άλλωστε, την οριστική απάντηση του Μανόλο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης