Οι Άγγλοι τρολάρουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για το 3ο παιδί και το... Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου

Οι Άγγλοι τρολάρουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για το 3ο παιδί και το... Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου

Το Παλάτι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ και οι ποδοσφαιρόφιλοι «γλέντησαν» στο twitter με την πιθανή ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας που συμπίπτει με την έναρξη του Μουντιάλ

Οι Άγγλοι τρολάρουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για το 3ο παιδί και το... Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου
Ποιο Brexit και ποια κρίση στη Βόρειο Κορέα; Η αρχή της εβδομάδας βρήκε τους Άγγλους να πανηγυρίζουν για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Δούκισας του Κέμπριτζ. Η Κέιτ Μίντλετον, όπως επιβεβαίωσε και το Παλάτι είναι έγκυος και στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Στο άκουσμα της είδησης οι συντηρητικοί Βρετανοί «πανηγύρισαν» για την ευτυχία του Βασιλικού ζεύγους, οι πιο… φιλελεύθεροι βρήκαν την ευκαιρία να ειρωνευτούν, αλλά οι ποδοσφαιρόφιλοι (όλων των ειδών) έστησαν πραγματικό γλέντι στο twitter εκμεταλλευόμενοι την χρονική συγκυρία, αλλά και την ιδιότητα του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Βλέπετε ο τελευταίος, ανάμεσα στους τίτλους που έχει είναι κι αυτός του προέδρου της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FA), ενώ στις αρχές Ιουνίου (οπότε και υπολογίζεται ότι θα γεννηθεί το μωρό) είναι η έναρξη του Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Κλείσιμο
Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην Βρετανία πέρα από την άδεια που παίρνει η μητέρα μετά τη γέννα και ο πατέρας του παιδιού δικαιούται άδεια δύο εβδομάδων και ήδη άρχισαν οι πρώτες… παροτρύνσεις.

«Αν αφήσετε την κυρά σας έγκυο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα πάρετε δύο εβδομάδες άδεια πατρότητας ακριβώς όταν ξεκινάει το Παγκόσμιο κύπελλο. Σκεφτείτε το παιδιά!»

Φυσικά υπήρχαν πολλοί που επικροτούσαν με έμμεσο τρόπο τον… καρπερό Πρίγκιπα τους, έχοντας φωτογραφίες του που συνοδεύονταν με… θανατηφόρες ατάκες πάντα με φόντο το Μουντιάλ.

«Όταν αφήνεις τη γυναίκα σου έγκυο, ακριβώς την κατάλληλη ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

«Η Κέιτ έμεινε έγκυος στην τέλεια χρονική συγκυρία για να πάρει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ την άδεια πατρότητας και να βρεθεί για δύο εβδομάδες στη Ρωσία και το Παγκόσμιο κύπελλο»

Πάντως όπως παρατήρησε εύστοχα Έλληνας φίλαθλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος προφανώς δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ: «Οι δύο εβδομάδες άδειας στους Άγγλους για το Παγκόσμιο κύπελλο είναι υπερβολή, αφού ως συνήθως θα αποκλειστούν από την πρώτη φάση».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης