«Αντίο» από το Champions League για την ΑΕΚ με δεύτερη ήττα από την ΤΣΣΚΑ

«Αντίο» από το Champions League για την ΑΕΚ με δεύτερη ήττα από την ΤΣΣΚΑ

Η ΑΕΚ προδόθηκε ξανά απ’τα στημένα - Παρότι άγχωσε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, η Ένωση είδε τις ελπίδες της να εξανεμίζονται όταν ο Νάτχο άνοιξε το σκορ και πάλι από κόρνερ (1-0)

«Αντίο» από το Champions League για την ΑΕΚ με δεύτερη ήττα από την ΤΣΣΚΑ
Το έργο της ΑΕΚ ήταν από την αρχή δύσκολο, αλλά φάνηκε στην πράξη ότι ήταν ανυπέρβλητο. Η «Ενωση» έχασε στον επαναληπτικό του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Νάτχο στο 74’. Πλεον η ΑΕΚ θα μπει στην κλήρωση για τους πλέι οφ του Europa League και ευελπιστεί να προκριθεί στους ομίλους.

Το 2-0 του ΟΑΚΑ έδινε μεγάλο προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν μπήκε τόσο επιθετικά όσο θα έπρεπε. Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να μην ρισκάρει με αποτέλεσμα να χάσει ένα ημίχρονο. Οι Ρώσοι είχαν τον πρώτο λόγο, μιας και η «ένωση» ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Στη καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Τσόσιτς έκανε λάθος και Βιτίνιο έστειλε την μπάλα λίγο έξω, από πολύ καλή θέση.

Κλείσιμο
Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε την εντολή οι παίκτες του να πιέσουν περισσότερο και το παιχνίδι θα είχε διαφορετική εικόνα αν στο 60’ δεν έχανε η «Ενωση» μια μοναδική ευκαιρία. Ο Γιόχανσον έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ακινφέεφ έδιωξε, το ριμπάουντ πήρε ο Κλωναρίδης, ο οποίος κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!

Στο 74’ η ΤΣΣΚΑ σκόραρε και σφράγισε την πρόκριση. Ο Βιτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασίν πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νάτχο παρά την προσπάθεια του Ανέστη την έσπρωξε στα δίχτυα.
Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ΤΣΣΚΑ νίκησε 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League και την ΑΕΚ να συνεχίζει στο Europa League 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης