Περιμένει μέχρι τέλος Μαΐου τον Ζιλμπέρτο ο Παναθηναϊκός

Περιμένει μέχρι τέλος Μαΐου τον Ζιλμπέρτο ο Παναθηναϊκός

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτελεί Νο 1 στόχο του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους «πράσινους» να τον περιμένουν μέχρι τέλος Μαΐου

Περιμένει μέχρι τέλος Μαΐου τον Ζιλμπέρτο ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος θέλουν διακαώς τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και σκοπεύουν να δώσουν χρόνο στον Βραζιλιάνο για να πάρει τις αποφάσεις του. 

Σύμφωνα με τη «Goal» μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νέα επικοινωνία του ισχυρού άνδρα του τριφυλλιού με τον πρώην αρχηγό των «πρασίνων» ώστε να καθοριστεί η άφιξη του στην Αθήνα. 

Στον Παναθηναϊκό θέλουν κατ’ ιδίαν επαφή με τον Βραζιλιάνο για να του παρουσιάσουν το «πράσινο» πρότζεκτ, με την προοπτική να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει πάση θυσία τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και σκοπεύει να του δώσει χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις του. 

Οι «πράσινοι» θα περιμένουν την απόφαση του Ζιλμπέρτο ως τα τέλη Μαΐου και σε περίπτωση που είναι αρνητική θα εξεταστούν άλλες περιπτώσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής θα προέρχεται από την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού. 
Κλείσιμο

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης