Χολέμπας: Δεν πέταξα τη φανέλα μου στο γήπεδο

Χολέμπας: Δεν πέταξα τη φανέλα μου στο γήπεδο

«Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, θα ήμουν ο τελευταίος που θα το έκανα αυτό. Πάντα δίνω όλες τις δυνάμεις μου για την Εθνική ομάδα» δηλώνει ο αριστερός μπακ

Χολέμπας: Δεν πέταξα τη φανέλα μου στο γήπεδο
Ο Χοσέ Χολέμπας έφερε βαρέως τη νέα ήττα της Εθνικής ομάδας από την Βόρειο Ιρλανδία που προστέθηκε στην αλυσίδα των αποκαρδιωτικών εμφανίσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο μπακ της Γουότφορντ αδυνατώντας να πιστέψει πως η «γαλανόλευκη» παραμένει δίχως νίκη στο πλαίσιο του 6ου ομίλου αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο του «Γουίντσορ Παρκ».

Η απογοήτευση του ήταν τέτοια που μη έχοντας καλή διάθεση κατευθύνθηκε άμεσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας τους συμπαίκτες του να χαιρετήσουν τους Έλληνες οπαδούς.

Κλείσιμο
Ο Χολέμπας όπως διευκρινίζει στο gazzetta.gr δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κάποιον, αλλά δεν κρύβει την πικρία του για την κακή πορεία της Εθνικής ομάδας. 

Παράλληλα διαψεύδει πως πέταξε την φανέλα του.

«Πρώτον, θα ήθελα να πω, πως δεν πέταξα την φανέλα μου δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεύτερον, είμαι απίστευτα εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, θα ήμουν ο τελευταίος που θα το έκανα αυτό. Πάντα δίνω όλες τις δυνάμεις μου για την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης