Στο εδώλιο για την υπόθεση φοροδιαφυγής ο Μέσι

Στο εδώλιο για την υπόθεση φοροδιαφυγής ο Μέσι

Παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα - Δικαστήριο της Βαρκελώνης υποστηρίζει ότι ο σταρ της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να γνωρίζει τις ενέργειες του πατέρα του

Στο εδώλιο για την υπόθεση φοροδιαφυγής ο Μέσι
Στο εδώλίο του κατηγορουμένου θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Λιονέλ Μέσι καθώς δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε να προχωρήσει στη διεξαγωγή της δίκης για τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής που αντιμετωπίζει ο σταρ της Μπαρτσελόνα παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός τον περασμένο Ιούνιο είχε υποστηρίξει ότι για τη διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας την ευθύνη είχσε ο πατέρας του «Λίο», Χόρχε, και ο Αργεντίνος επιθετικός.

Κλείσιμο
Αντίθετα το δικαστήριο υποστηρίζει ότι ο Μέσι θα μπορούσε να γνωρίζει και να έχει εγκρίνει τη δημιουργία του δικτύου των εικονικών εταιρειών που φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν για να αποφεύγει τη φορολογία.

Σύμφωνα με την έρευνα που προηγήθηκε ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του Χόρχε Χοράσιο κατέθεταν επί σειρά ετών, από το 2007 έως τουλάχιστον το 2009, ψευδείς ή ελλιπείς φορολογικές δηλώσεις με το ύψος της φοροδιαφυγής να αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης