Ο «τελικός» θα γίνει στο Καραϊσκάκη

Ο «τελικός» θα γίνει στο Καραϊσκάκη

Με νίκη κόντρα στη Μπενφίκα, σε 15 βράδια, οι Πρωταθλητές κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους “16” του Champions League

Ο «τελικός» θα γίνει στο Καραϊσκάκη

Μετά τη χθεσινή, μεγαλειώδη εμφάνισή του ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη του – και την πρόκριση στους “16” του Champions League – στα χέρια, ή σωστότερα στα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Στο λασπωμένο τεράν του “Ντα Λουζ” οι παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας έφτασαν μιαν ανάσα από τη νίκη, που θα σφράγιζε από το βράδυ της Τετάρτης την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά μια μόνο στιγμή ολιγωρίας του στέρησε τους 3 βαθμούς. Έτσι όλα θα κριθούν σε δεκαπέντε βράδια (στις 5 Νοεμβρίου) στο “Γ.Καραϊσκάκης”, εκεί όπου όλοι πιστεύουν πως μόνος του ο κόσμος της ομάδας θα την... σπρώξει στη νίκη και στη θριαμβευτική είσοδό της στους 16 της ελίτ της Ευρώπης.

Σε κάθε περίπτωση όλοι στον Πειραιά είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Ενδεικτικές εξάλλου είναι οι δηλώσεις στελεχών της διοίκησης που τόνιζαν πως “χθες χάθηκε μεν μια ευκαιρία να πάρουμε ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά έχει γίνει μια συγκλονιστική προσπάθεια απ' όλους και είναι ένα πολύ σημαντικό βράδυ για τον Ολυμπιακό». Για να προσθέσουν πως με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα θα εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκριση στους “16”.

Πρακτικά αυτό που χρειάζεται πλέον ο Ολυμπιακός είναι δύο νίκες επί της Μπενφίκα και της Άντερλεχτ στο Φάληρο, οπότε και θα καταλάβει σίγουρα τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Κλείσιμο
Κάπως έτσι το επόμενο ματς με τους Πορτογάλους χαρακτηρίζεται ως «τελικός».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης