Άγρια ληστεία στις Βρυξέλλες με «θύμα» παίκτη του Champions League – Κόβει την ανάσα το βίντεο
Θύμα βίαιης ληστείας έπεσε ο επιθετικός της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μοχάμεντ Φουσεϊνί, τα ξημερώματα της Κυριακής στις Βρυξέλλες, όταν ομάδα κουκουλοφόρων του επιτέθηκε λίγα λεπτά αφότου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του
Οι δράστες άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα, ενώ οι βελγικές Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου.
Του επιτέθηκαν μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 24χρονος Γκανέζος επιθετικός είχε περάσει το βράδυ του στο νυχτερινό κέντρο Bloody Louis και περίπου στις 06:30 το πρωί κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Louise, στις Βρυξέλλες.
Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανδρών με κουκούλες, οι οποίοι τον έσυραν βίαια έξω από το όχημά του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.