Ψάχνοντας τον νέο «άσο» του Ομπράντοβιτς: Το ηχηρό όνομα του Τζέιμς και… σίγουρη λύση του Γκος
Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο για τους «πράσινους»
Ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» έχει ήδη σηκώσει μανίκια και μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου δουλεύει πάνω στη δημιουργία ενός ρόστερ που θα έχει τη δική του αγωνιστική ταυτότητα.
Η περιφέρεια βρίσκεται αναπόφευκτα στο επίκεντρο. Ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν την μπάλα, να δημιουργήσουν και να πάρουν μεγάλες αποφάσεις όταν η πίεση ανεβαίνει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δύο ονόματα με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουν έρθει στο προσκήνιο: ο Μάικ Τζέιμς και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.
Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της νέας εποχής.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.