Εξέπνευσε 34χρονος υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος βρέθηκε χθες το απόγευμα σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μαραθωνήσι, στον Λαγανά Ζακύνθου.
Η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου ενημερώθηκε για το περιστατικό και ο 34χρονος, με τη συνδρομή λουομένων, μεταφέρθηκε στην ακτή. Εκεί του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και πραγματοποιήθηκε ΚΑΡΠΑ.
Στη συνέχεια, παρελήφθη από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιπολίας, και μεταφέρθηκε στον λιμενίσκο Αγίου Σώστη. Ακολούθως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.