Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παρακολουθήσει από κοντά το Παναθηναϊκός – Παρί για την 29η αγωνιστική της EuroLeague δείχνοντας την στήριξή του στην ομάδα του Αταμάν.
Όπως καθίσταται σαφές, με το που έγινε αντιληπτός από την «πράσινη» εξέδρα ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ακολούθησε... πανζουρλισμός!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Κώστα Σλούκα πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Παρί #paobcpic.twitter.com/666LjzjZ7k
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως συνηθίζει, κατευθύνθηκε προς όλους τους αθλητές του Αταμάν και τους χαιρέτησε έναν προς έναν, ιπποτικά.
Επόμενή του κίνηση, ήταν να πάει στον πάγκο της ομάδας και να ρωτήσει τον Χρήστο Σερέλη, πού είναι ο Τούρκος head coach του Παναθηναϊκού. Οι δύο άνδρες χαμογέλασαν κι ο Έλληνας βοηθός του έκανε νόημα πως ο Αταμάν... έρχεται.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.