Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Κανονικά στον πάγκο στον μικρό τελικό ο Βλάχος
Η τεχνική επιτροπή πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα του Έλληνα προπονητή για λάθος τσάλεντζ στο ματς με την Ουγγαρία
Κανονικά στον πάγκο της Ελλάδας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο ανδρών του Βελιγραδίου θα είναι ο Θόδωρος Βλάχος.
Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δέχτηκε 2η κίτρινη στον ημιτελικό με την Ουγγαρία για λάθος τσάλεντζ και αποβλήθηκε.
Αμέσως μετά το παιχνίδι όμως η οργανωτική επιτροπή των αγώνων πήρε πίσω την 2η κάρτα αφού είχε δώσει σαφείς οδηγίες προς τους διαιτητές να μην τιμωρούν με κίτρινη τους προπονητές για λάθος τσάλεντζ.
Θυμίζουμε ο μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (18:00) στο Βελιγράδι και η Ελλάδα θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα σε Ιταλία ή Σερβία.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).