Ανέβηκε στη Nation League 1 o Σύλλας Αιδηψού, φωτογραφίες
Η ομάδα της Αιδηψού κέρδισε στον τελικό ανόδου με 77-67 την Παναχαϊκή
Αντώνης Πατσούρας
Στη National League 1 θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σύλλας Αιδηψού που επικράτησε σήμερα στην Ιστιαία, στον τελικό ανόδου, με 77-67 της Παναχαϊκής.
Ο Σύλλας είναι μια ομάδα της Αιδηψού που ιδρύθηκε το 1990. Πήρε το όνομά της από τον Ρωμαίο στρατηγό Σύλλα ο οποίος ζούσε στην περιοχή τα χρόνια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην περιοχή υπάρχει ακόμα ο χώρος όπου έμενε που είναι γνωστός ως η «σπηλιά του Σύλλα».
Από την ομάδα του Σύλλα ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ ο Νίκος Παππάς ο οποίος μετέπειτα έπαιξε στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική Ελλάδας.
Στην ομάδα σήμερα αγωνίζεται ο Νώντας Παπαντωνίου ο οποίος έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ηρακλή.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.