Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης το μίνι σίριαλ με την παραχώρηση του Τετέ από τον Παναθηναϊκό στη Γκρέμιο.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποχαιρέτησε το βράδυ της Τρίτης μέσα από ποστ στα social media το Τριφύλλι, χωρίς, ωστόσο, να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εξαιτίας των απαιτήσεων που είχαν οι ατζέντηδές του των δωδεκάτη ώρα, ώστε να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν από το συγκεκριμένο deal.
Από το επικοινωνιακό λάθος της πλευράς του Τετέ, οι διαδικασίες προχώρησαν με οπισθοχώρηση στις τρελές απαιτήσεις και το πρωί της Τετάρτης ο 25χρονος εξτρέμ πήγε στο προπονητικό κέντρο με πολιτικά και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το προσωπικό στο προπονητικό κέντρο.
Αυτή, εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου, ήταν η τελευταία του παρουσία στο Κορωπί, καθώς αναμένεται να πετάξει άμεσα για Βραζιλία, να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς