Όταν ο Ζίνι σκόραρε και στους πανηγυρισμούς σήκωσε τη φανέλα του Πιερό, όλοι κατάλαβαν οι ενοχλήσεις που άφησαν τον υψηλόσωμο φορ εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Άρη ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό.
Κι αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στην συνέντευξη Τύπου, με τον Πιερό να υποβάλλεται άμεσα σε αρθροσκόπηση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τα Χριστούγεννα.
«Ο Φράνζι γύρισε με τραυματισμό στον μηνίσκο από την Αϊτή. Παίζανε σε τεχνητό χλοοτάπητα, μπλόκαρε το γόνατό του. Θα τον κρατήσει εκτός για τρεις με τέσσερις βδομάδες. Θα γίνει ο απαραίτητος καθαρισμός, τον περιμένουμε μετά τα Χριστούγεννα. Θα γίνει αρθροσκόπηση», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.