Γιουβέντους: Υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2026 ο Σπαλέτι
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους - Το συμβόλαιο του είναι οχτάμηνο αλλά εάν η ομάδα προκριθεί στο Champions League θα επεκταθεί για δύο χρόνια
Ο 60χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026 με τη «Μεγάλη Κυρία». Εάν βέβαια η Γιουβέντους προκριθεί στο Champions League (2026-27) το συμβόλαιό του θα επεκταθεί για δύο έτη.
Η Γιουβέντους τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και θα αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Τούντορ.
Έως τον Ιούνιο του 2025 ήταν προπονητής στην Εθνική Ιταλίας ενώ το 2023 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Νάπολι. Στην Ιταλία μεταξύ άλλων έχει προπονήσει την Ίντερ, την Ουντινέζε, την Ρόμα, την Σαμπντόρια και την Έμπολι.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.