Ο Πάπου Γκόμες σε… ρόλο Τραβόλτα στους δρόμους της Πάντοβα - Δείτε βίντεο
Ο Γκόμες παραμένει τιμωρημένος λόγω υπόθεσης ντόπινγκ και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις της Πάντοβα από τις 19 Αυγούστου
Πριν φορέσει επίσημα τη φανέλα της Πάντοβα, ο Αλεχάντρο «Πάπου» Γκόμες είπε να… χορέψει στους δρόμους της πόλης! Ο Αργεντινός σταρ, νέο μεταγραφικό απόκτημα του ιταλικού συλλόγου, πρωταγωνίστησε σε ένα ευφάνταστο διαφημιστικό σποτ, όπου μεταμορφώνεται σε… Τζον Τραβόλτα, αναβιώνοντας τη θρυλική σκηνή από τη «Πυρετό το Σαββατόβραδο».
Με φόντο τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, ο πρώην άσος της Αταλάντα χορεύει στους ρυθμούς της disco, φορώντας το χαρακτηριστικό πουκάμισο, σε μια ιδιαίτερη εκδοχή της γνωστής ταινίας.
Το βίντεο, που έγινε viral στα social media, αποτελεί μέρος της προώθησης της νέας εποχής της ομάδας, αλλά και της επιστροφής του Πάπου στους αγωνιστικούς χώρους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γκόμες παραμένει τιμωρημένος λόγω υπόθεσης ντόπινγκ και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις της Πάντοβα από τις 19 Αυγούστου 2025, όπως ορίζει η απόφαση της Ισπανικής Επιτροπής Αντιντόπινγκ.
Μέχρι τότε, ωστόσο, δε χάνει την ευκαιρία να… εντυπωσιάσει το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο!
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.