Νίκολιτς: «Σημαντικό ότι κρατήσαμε ξανά το μηδέν, δουλεύουμε για προσθήκες και ίσως σύντομα να έχουμε νέα»

Νίκολιτς: «Σημαντικό ότι κρατήσαμε ξανά το μηδέν, δουλεύουμε για προσθήκες και ίσως σύντομα να έχουμε νέα»

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην αμυντική συγκέντρωση της ομάδας, την υποστήριξη του κόσμου, αλλά και στις ευκαιρίες που χάθηκαν

Νίκολιτς: «Σημαντικό ότι κρατήσαμε ξανά το μηδέν, δουλεύουμε για προσθήκες και ίσως σύντομα να έχουμε νέα»
Με σοβαρότητα, πειθαρχία και σωστή διαχείριση, η ΑΕΚ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία 0-0 από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο ουδέτερο γήπεδο του Ντέμπρετσεν και με το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα στο «OPAP Arena», εξασφάλισε την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού, με τα δύο ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 7 και 14 Αυγούστου.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς παρουσιάστηκε πειθαρχημένη και απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο της. Αν και δεν κατάφερε να σκοράρει, διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι, περιόρισε τη Χάποελ και κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Ο προπονητής της Ένωσης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση, αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστής, αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν σημεία που χρειάζονται βελτίωση. 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και φυσικά στον υπέροχο κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, αλλά πήραμε την πρόκριση και αυτό είναι το σημαντικότερο», δήλωσε στην COSMOTE TV.

«Η Χάποελ είχε κι εκείνη φάσεις, αλλά εμείς είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες που δεν τις τελειώσαμε σωστά. Είμαι ικανοποιημένος που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Η Μπερ Σεβά ήταν πιο έτοιμη, είχε ήδη τρία ματς στα πόδια της. Παρόλα αυτά, δείξαμε ότι δεν πανικοβαλλόμαστε, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την ανάπτυξη και την τελική προσπάθεια».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί της Χάποελ Μπερ Σεβά δήλωσε ικανοποιημένος από το μηδέν παθητικό ξανά, σχολίασε τις χαμένες ευκαιρίες και ανέφερε ότι ίσως σύντομα προκύψουν μεταγραφικά νέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Κλείσιμο
Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και στους φιλάθλους μας φυσικά. Ήταν πολύ σημαντική πρόκριση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήταν σημαντικό πολύ ότι κρατήσαμε ξανά το μηδέν. Είχαμε αυτοπεποίθηση και σταθερότητα. Δεν μου άρεσε που δεν τελειώσαμε τον αγώνα με τις ευκαιρίες που είχαμε. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Ήταν ευκαιρίες που 100% έπρεπε να σκοράρουμε. Μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος, ο Άρης Λεμεσού και θα προετοιμαστούμε πλέον για αυτό».

Για το αν νιώθει ότι κάτι του λείπει σε πρόσωπα στην επίθεση, έχοντας δουλέψει τα πάντα στην επίθεση: «Ήταν ίσως θέμα ψυχολογίας. Ενδεχομένως πίσω στο μυαλό να υπάρχει κάτι από το παρελθόν. Συμφωνώ ότι έπρεπε να είχαμε βάλει το γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική σταθερότητα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα με δύο τέρματα με τις κλασικές ευκαιρίες. Σταδιακά θα έρθουν και τα τέρματα, το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να έχουν αυτοπεποίθηση και αυτό θα έρθει σκοράροντας. Σκεφτόμαστε κάποια προσθήκη, δουλεύει όλο το τιμ για αυτό και σύντομα ίσως έχουμε κάποια νέα».

Για το πως νιώθει που οι οπαδοί της ομάδας του τραγουδούσαν συνθήματα εναντίον του Ισραήλ σηκώνοντας παλαιστινιακές σημαίες (ερώτηση από Ισραηλινή δημοσιογράφο): «Δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Ήμουνα αφοσιωμένος στην αναμέτρηση. Η πολιτική δεν είναι το αντικείμενό μου.

Για το αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κάνγκουα: «Τον γνωρίζω ως παίκτη. Είναι ένας καλός παίκτης που εξελίσσεται. Ίσως έχει ενδιαφέρον, αλλά έχουμε παίκτες στην Αθήνα που δεν χωρούσαν στη λίστα και είναι εξαιρετικοί όπως ο Ελίασον και ο Οντουμπάτζο. Το παρακολουθούμε».

Για το ντεμπούτο του Μαρίν και για τον τραυματισμό του Μάνταλου: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Μαρίν. Έχει κάνει μόλις λίγες μέρες προπόνηση. Αυτά περιμένουμε από αυτόν με κινήσεις ποιότητας. Ο Μάνταλος δεν νομίζω να έχει κάτι σημαντικό. Μας βοήθησε εξαιρετικά με τις ενέργειές του».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το μυστήριο των πέντε ωρών στο Παλαιό Φάληρο: Η γυναίκα που αναζητούν οι Αρχές μπήκε σε ταξί και έφυγε με τα δύο παιδιά λίγο πριν βρεθεί νεκρό το κοριτσάκι

Επαγγελματικός Στρατός, υπόγεια στρατόπεδα, θητεία και πτυχίο μαζί - Όλες οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις

Από αδήλωτα μελίσσια η καταστροφική φωτιά στον Υμηττό - Φωτογραφίες ντοκουμέντα από το σημείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης