Ο Βασίλιε Μίτσιτς δόθηκε ως ανταλλαγή στους Μιλγουόκι Μπακς
Ο Σέρβος άσος έγινε για δεύτερη φορά ανταλλαγή μέσα σε λίγες ημέρες κι από τη Σάρλοτ βρέθηκε στο Μιλγουόκι ως συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος απασχόλησε τη μισή Euroleague και ανάμεσα τους τον Ολυμπιακό, έχει εξελιχθεί σε μπαλάκι του τένις από τις ομάδες του NBA.
Ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ πριν από λίγες ημέρες ανήκε στους Φοίνιξ Σάνς, οι οποίοι λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία ενεργοποίησαν την οψιόν για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα τον έστειλαν στους Σάρλοτ Χόρνετς (απ' όπου τον είχαν αποκτήσει).
Η επιστροφή του στις «σφήκες» δεν κράτησε παρά ελάχιστες ημέρες καθώς σήμερα ενεπλάκη σε μια νέα ανταλλαγή.
Συγκεκριμένα οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν τον Πατ Κόνατον και δύο νραφτ πικ του 2ου γύρου για να πάρουν τα δικαιώματα του Βασίλιε Μίτσιτς και να τον κάνουν συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μία κίνηση έκπληξη που δεν περίμενε κανείς και η οποία έρχεται να προστεθεί σ' αυτές που έχουν προηγηθεί με τις σημαντικότερες να αφορούν τις αποδεσμεύσεις των Μπρουκ Λόπεζ και Ντέιμιαν Λίλαρντ.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.